Izberi jezik:

Pustite se presenetiti!

Večer slovenskih popevk KONCERT BO V ŠKOFIJSKI GIMNAZIJI!

Datum: 
petek, September 6, 2019 - 20:00

Vipavski tamburaši, skupina Proper, Luka Sešek in Zala Smolnikar

 

petek, 6. september 2019 ob 20. uri na Starem placu v Vipavi (v primeru slabega vremena bo

koncert v športni dvorani Škofijske gimnazije Vipava)

 

Kulturno društvo Vipavski tamburaši bo pod vodstvom Mete Praček predstavilo program uspešnic starejših in novejših slovenskih popevk, ob njih pa bodo nastopili še:

 

Skupina Proper je petčlanska zasedba, prepoznavna po svoji glasbeni širini – njihove skladbe odmevajo na radijskih postajah in na koncertnih prizoriščih, razveseljujejo pa tudi kot skupina za vsakovrstna, še posebno poročna slavja.

Properji so se javnosti prvič predstavili konec leta 2016 z izdajo skladbe Ne pozabi, da si lepa, od takrat pa nanizali kar nekaj uspešnic, med drugim radijsko Rad bi jo videl in Ukraden cvet, skladbo, s katero so se uvrstili v finale slovenskega izbora za pesem Evrovizije – EMA 2018.
14. maja 2019 so pred razprodano Festivalno dvorano predstavili svoj prvi album Naprej.

 

Luka Sešek je pevec skupine Proper, poznamo pa ga tudi kot finalista 6. sezone oddaje Slovenija ima talent ter kot zmagovalca 4. sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas. Kot solist se je s skladbo Maska predstavil na festivalu Poprock, sodeloval pa je tudi v slovenski različici muzikala Mamma mia! in v kar nekaj predstavah na odru Poletnega gledališča Studenec.

 

Zala Smolnikar ustvarja svojo avtorsko glasbo, prepeva ter igra klavir in tolkala. Rada poseže tudi po drugih avtorskih delih, katerim z lastno interpretacijo vlije lastno dojemanje. Mnenje njenih poslušalcev je, da ima kristalen glas in sončno energijo, ki preprosto začarata. Zalo ste lahko spoznali kot finalistko šova Slovenija ima talent, nastopila je tudi na Slovenski popevki ter kot pevka v plesnem spektaklu Dance amore.

Koledar dogodkov

N P T S Č P S
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Vinoteka Vipava

Fotogalerija

Zelena Vipava

Doživi Vipavo

Doživi Vipavo

Projekti

Projekti