Pustite se presenetiti!

Akcija »Občina Vipava cveti 2021«

Sodelujte v nagradni akciji »Občina Vipava cveti 2021"

Občani Občine Vipava živimo na čudovitem koščku Vipavske doline. Naš kraj slovi po številnih naravnih in  kulturnih znamenitostih, slikoviti pokrajini z vinorodnim okolišem in po vinskih kleteh, v katerih se pišejo zanimive in uspešne vinske zgodbe. Vse našteto gre z roko v roki z našimi prizadevanji za razvoj in dvig turistične ponudbe.

Vemo, da smo lahko še boljši, zato vas vabimo, da sodelujete v nagradni akciji »OBČINA VIPAVA CVETI 2021«, ki bo potekala pod okriljem Zavoda za turizem TRG Vipava. Sodelujete lahko v 4 kategorijah:

  • naselje (vas, zaselek ali ulica),
  • kmetija, vinska klet,
  • stanovanjska hiša z okolico,
  • balkon, vrt, kmečki vrt.

 

Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite prijavnico (v priponki). Izpolnjeno pošljite na naslov: Zavod za turizem TRG Vipava, Glavni trg 1, 5271 Vipava, s pripisom: »Za nagradno akcijo: Občina Vipava cveti 2021«, ali po elektronski pošti tic.vipava@siol.net, in sicer najpozneje do 1. septembra 2021.

 

Vse prijave bo pregledala in tudi na terenu ocenila šestčlanska strokovna komisija, ki bo najboljšim podelila zlato, srebrno in bronasto priznanje, pohvale pa preostalim, ki bodo prišli v ožji izbor in si za svoj trud zaslužijo, da se jih poimensko izpostavi. Rezultati nagradne akcije bodo javno predstavljeni na Vipavski trgatvi 2021 in objavljeni v Vipavskem glasu.

 

Zakaj sodelovati? Ker želimo spodbuditi še večjo skrb za urejeno bivalno in delovno okolje v naših vaseh, ulicah, na kmetijah. Vemo, da tega v naših krajih ne primanjkuje, a vedno se najde kakšna zapuščena gredica ali betonsko korito, ki bi ga lahko zasadili s cvetjem, zelenica, ki bi jo lahko pokosili, tudi ekološki otoki bodo urejeni privabljali poglede. V urejenem okolju se bomo bolje počutili ne samo občani, ampak tudi turisti, ki se bodo zato radi vračali in ponesli glas o Vipavi in njenih urejenih vaseh tudi drugim.

 

Za več informacij smo dosegljivi na telefonski številki 00386 51 215 226 ali elektronskem naslovu: tic.vipava@siol.net.

 

Koledar dogodkov

N P T S Č P S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Vinoteka Vipava

Fotogalerija

Zelena Vipava

Doživi Vipavo

Doživi Vipavo

Projekti

Projekti